menu

Tuinverlichting: creëer de perfecte sfeer in uw buitenruimte

Het belang van goede tuinverlichting mag niet onderschat worden: het bepaalt niet alleen de sfeer, maar vervult ook een functionele rol in uw tuin. Belangrijke elementen zoals een waterpartij, terras of looppad kunnen subtiel worden uitgelicht, terwijl een mooie spot op een wanddecoratie voor een bijzonder effect zorgt.

Bij het aanleggen van uw tuin is een doordacht lichtplan essentieel.. De stratenmaker kan dan rekening houden met de stopcontacten en de eventuele kabels onder het straatwerk. Tuinverlichting kan op diverse manieren worden aangebracht: aan de erfafscheiding, op de buitenmuur, in de bestrating, bij een waterpartij of als een opzichzelfstaand decoratief element.

Diversiteit in tuinverlichting

Er zijn talloze soorten tuinverlichting  verkrijgbaar, variërend in kleur en stijl. Met de juiste verlichting in uw tuin geniet u optimaal van zomeravonden, ervaart u een gevoel van veiligheid en betrekt u de tuin bij het binnenleven. Uiteraard heeft buitenverlichting ook een praktisch aspect, zoals het verlichten van de oprit, het markeren van een pad naar de voordeur, het vinden van het sleutelgat of het gezellig maken van jouw tuinhuis en overkapping

Bij De Vos Tuin & Bestratingen kijken we samen met u welke tuinverlichting het beste past bij uw tuin en situatie.

 

In-Lite tuinverlichting

Ontdek met de tuinverlichting van In-Lite dat uw tuin pas echt tot leven komt in de avonduren. De juiste intensiteit en balans in de tuinverlichting bieden een beleving die u zich van tevoren niet had kunnen inbeelden. Laat uw tuin zich onthullen in een sfeer die de avonden magisch maakt.

Nieuw bij In-Lite tuinverlichting is de handige app waarmee u al uw tuinverlichting eenvoudig bedient vanaf uw mobiele telefoon. Benieuwd naar meer informatie over In-Lite tuinverlichting? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Tuinverlichting door De Vos Tuin & Bestratingen

Klaar om uw tuin om te toveren met prachtige tuinverlichting? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vertrouw op De Vos Tuin & Bestratingen voor professioneel aangelegde tuinverlichting.