menu

Tuinverlichting

Goede tuinverlichting is belangrijk in je tuin, het bepaald de sfeer en is functioneel.

Belangrijke punten zoals een waterpartij, terras of looppad kunnen subtiel uitgelicht worden. Een mooie spot op een wanddecoratie geeft meteen een leuk effect.

Voor de aanleg van jouw tuin is het goed als er een lichtplan is, de stratenmaker kan rekening houden met de stopcontacten en de eventuele kabels onder het straatwerk.

De verlichting kan op verschillende manieren aangebracht worden: aan de erfafscheiding, buitenmuur, in de bestrating, in een waterpartij of als een losstaand decoratief element.

Soorten tuinverlichting

Er zijn veel soorten tuinverlichting op de markt en in verschillende kleuren. Met verlichting in de tuin is het fijn buiten zitten op de zomeravonden, het geeft een veilig gevoel en betrekt de tuin bij het leven binnenshuis. Licht is natuurlijk ook functioneel. Het maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Met de juiste buitenverlichting geniet je dus nog meer van je tuin of terras.

De Vos Tuin en Bestratingen bekijkt samen met jou welke tuinverlichting het best past bij jouw situatie.

Bel direct voor meer informatie, of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug!

NIEUW! In-Lite app

Met de tuinverlichting van In-Lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. Tuinverlichting in de juiste intensiteit en balans biedt een beleving die je je van te voren niet had kunnen inbeelden. Onthul jouw tuin.

Met de nieuwe app van In-Lite bedien je eenvoudig al jouw tuinverlichting vanaf je mobiele telefoon! Wil je meer informatie over In-Lite tuinverlichting? Vul het formulier hieronder in!

Wij bellen jou terug!