menu

Tuinhuis & Overkapping

Veel mensen willen genieten van de tuin in meerdere seizoenen. Gelukkig biedt De Vos Tuin & Bestratingen de perfecte oplossing om het binnen leven naar  buiten te brengen, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen. Met onze terrasoverkappingen, tuinhuizen, buitenverblijven en carports kunt u het hele jaar door optimaal profiteren van uw buitenruimte.

Overkappingen

Een terrasoverkapping brengt binnen naar buiten, waardoor u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten. Bij De Vos Tuin & Bestratingen ontwerpen en plaatsen we overkappingen die uw leefruimte vergroten en beschermen tegen de elementen. Laat door ons een overkapping plaatsen en ervaar het comfort van het buitenleven.

Buitenverblijven

Een buitenverblijf is de ideale plek om te ontspannen, te entertainen en het hele jaar door te genieten van uw tuin zonder in te leveren op comfort. Ook kunt u tuinverlichting installeren voor de ultieme sfeer of om uw buitenverblijf uit te lichten. De Vos Tuin & Bestratingen creëert prachtige buitenverblijven op maat die naadloos aansluiten op uw tuin en behoeften. 

Tuinhuizen

Een tuinhuis biedt de perfecte ruimte voor opslag, ontspanning of hobby's. Onze experts zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw tuinhuis, zodat het naadloos in uw tuin past en aansluit bij uw wensen en stijl.

Carports

De Carports van De Vos Tuin & Bestratingen bieden niet alleen bescherming tegen de weersinvloeden, maar voegen ook waarde en stijl toe aan uw huis. Kies voor een auto overkapping die aan uw behoeften voldoet en uw voertuig beschermt tegen de elementen.

De Vos Tuin & Bestratingen

Douglas Terrasoverkapping

De Vos Tuin & Bestratingen

Luxe Houten Terrasoverkapping

De Vos Tuin & Bestratingen

Sfeervolle Terrasoverkapping

Waarom kiezen voor De Vos Tuin & Bestratingen?

Bij De Vos Tuin & Bestratingen geloven we in kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring en expertise in tuinadvies, sierbestrating en in het plaatsen van tuinhuisjes, overkappingen, carports en buitenverblijven, kunt u op ons rekenen voor professioneel advies en een nauwkeurige uitvoering.

Wacht niet langer en transformeer uw buitenruimte met De Vos Tuin & Bestratingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw buitenleven kunnen verbeteren.

DIRECT CONTACT