menu

Tuinadvies & Tuinontwerp

Heeft u plannen om uw bestaande tuin te veranderen, maar ontbreekt het nog aan een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Of staat u op het punt een nieuwe woning te betrekken waarbij de tuin opnieuw moet worden aangelegd? Bij De Vos Tuin & Bestratingen staan we klaar om uw tuinwensen werkelijkheid te maken!

Tuinadvies op maat

Bij ons tuinadviesgesprek nemen we de tijd om te begrijpen waarvoor uw tuin dient. Gebruikt u de tuin om te ontspannen of is het eerder een uitbreiding van uw werkplek? De invulling van uw nieuwe tuin kent talloze mogelijkheden. Van materiaalkeuze, bestrating en beplanting tot een eventuele overkapping, tuinhuis, erfafscheiding en tuinverlichting: we bespreken alle belangrijke aspecten om tot het perfecte tuinontwerp te komen.

Tuinontwerp: ontdek de mogelijkheden voor uw tuin

Een tuinontwerp is de sleutel tot het visualiseren van de door uw aangegeven oppervlakte en invulling tijdens ons gesprek. Aan de hand van de materialenlijst stellen we een gedetailleerde offerte op en plannen we de start van de werkzaamheden. Met ons doordachte tuinontwerp krijgt u een helder beeld van hoe uw tuin tot leven zal komen.

Complete tuinaanleg in Almere en omgeving 

Bij De Vos Tuin & Bestratingen bieden we niet alleen tuinadvies en tuinontwerp, maar ook complete tuinaanleg. Ons ervaren team staat garant voor vakmanschap en zorgt ervoor dat uw tuintransformatie vlekkeloos verloopt. 

De Vos Tuin & Bestratingen

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze tuinadviesdiensten, tuinontwerpen of complete tuinaanleg in Almere en omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons voor advies op maat of vul het offerte formulier in. De Vos Tuin & Bestratingen staat klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken!

 

DIRECT CONTACT