<Aanbieding 1

Budget tegel 60x60 in diverse kleuren inclusief zand ( max 10 cm per m2) en aanleg exclusief verwijderen bestaande bestrating nu voor € 39,95 per m2.

De naam zegt het eigenlijk al, de Budgettegel+ is een goedkope terrastegelserie met een uitstekende kwaliteit. De tegels zijn toe te passen in uiteenlopende tuinstijlen, van modern en ingetogen met de kleuren antraciet en grijs nuance tot landelijk en nostalgisch met de kleur terra nuance. De deklaag van deze budgettopper wordt beschermt met een impregnering.
   
 

Aanbieding 2

De Gardaline is een productlijn die speciaal ontwikkeld is om tegen een scherpe prijs een duurzaam en mooi terras aan te kunnen leggen. Het geslaagde samenspel tussen moderne afmetingen en zacht genuanceerde kleuren geven een royale streling aan je buitenterras.

De toplaag van de Gardaline is in tegenstelling tot veel andere tegels in deze prijsklasse gemaakt van een extra fijn materiaal zodat de tegel een mooi glad oppervlakte heeft en zijn kleur beter behoudt in vergelijking met andere betontegels in deze prijscategorie

Gardaline-MBI 60x60 in diverse kleuren inclusief zand ( max 10 cm per m2) en aanleg exclusief verwijderen bestaande bestrating nu voor € 41,95 per m2.
     
 


De Vos Tuin en Bestratingen
Achterwerf 10
1357 BE     Almere
T. 036 53 11 373
M. 06 41 420 666
E. info@devosbestratingen.nl